Sanitare

Mesterul casei | Instalator sanitar | instalatii sanitare Ilfov si Bucuresti

Formandu-ne profesional datorita activitatilor in domeniul instalatiilor sanitare, echipa noastra de instalatori sanitari va pune la dispozitie o gama complexa si completa de servicii de calitate superioara ce ne defineste prin munca prestatazi de zi.

sanitare

Se iveste mereu ceva de facut in casa la instalatii si unii dintre noi dorim sa avem niste profesionisti ce pot organiza o calitate deosebita deoarece instalatiile nu se repara sau se monteaza zi de zi ci o data pentru cativa ani buni si de accea noi ne-am decis sa va oferim printre cele mai bune servicii privind concurenta si modul de abordare a clientilor de la celelalte firme. Activitatile profesionale din domeniul instalatiilor de montaj ne defineste in a fi profesionisti, incarcati de idei practice pentru lucrari fara concurenta.

0726.001.233

Va punen la dispozitie urmatoarele tipuri de servicii complet profesionale si asigurate prin garantii:

  1. Reparatii instalatii Apa, Canalizare,
  2. Inlocuire | instalare tevi si robineti trecere si coltari,
  3. Inlocuiri | instalare baterie cada, lavoar, chiuveta,
  4. Inlocuire | instalare apometre, instalatii bai si bucatarii
  5. Inlocuire | instalare si instalare hidrofor & montaj pompa submersibila
  6. Inlocuire  filtre, sisteme dedurizare si filtrare apa potabila,
  7. Inlocuire | instalare obiecte sanitare  | Cada, Chiuveta, Lavoar, Wc, Cabina dus cu hidro-masaj si simple, dus cu rigola,
  8. Inlocuire piese, accesorii camera tehnica | robineti, filtre, conducte, supape siguranta, clapete de trecere.
  9. Verificari tehnice instalatii, evaluari gratuite lucrari, deplasari si constatari.

De ce sa alegem corect un instalator sanitare?

Instalatorul trebuie sa fie o persoana calificata prin competente, autorizatii, si diplome ce reprezinta calificarea de baza in munca ce o presteaza si ca drept dovada in activitatile in instalatii sanitare ce ii pune la vedere experienta, ar trebui sa aiba la baza un portofoliu de cel putin 5 ani activitate permanenta prin care sa poata sa desfasoare dovada experientei in domeniu.

Am facut-o deja si acum lucram cu mandrie si profesionalism inegalat.

Am selectat cu atentie, cv profesional si istoric in munca cat si nivelul de educatie al fiecarui instalator meserias in asa fel incat sa ne poata reprezenta societatea unde acum au o vechime de peste 8 ani si cu care ne mandrim de lucrarile organizate si recenziile pozitive primite de la clientii nostrii.

Doar un instalator autorizat, experimentat si implicat in munca va poate oferi o calitate deosebita, fie ca aveti de reparat ceva, fie ca vreti sa montati ceva si vreti ca totul sa iasa perfect, doar noi facem diferenta si faceti si dumneavoastra apeland la servicii de calitate. 0726.001.233