Instalator Bucuresti

Instalator Non Stop

Cautati un autorizat Instalator non stop Bucuresti sa va ofera servicii urgente de remedieri si reparatii?

Prin interventii la orice ora pentru Bucuresti, sectoarele 6 -1. Instalator non stop, zonele care se afla pe teritoriul judetului Ilfov va oferim servicii profesionale.

instalator non stop

Cautati un instalator non stop pentru a va rezolva o problema dificila la instalatii ce s-au defectat noaptea sau in wekeend?

Apelati cu incredere, servicii instalator Bucuresti non stop pentru a va gasi rezolvare de calitate in problemele dificil aparute.

Serviciile noastre sunt disponibile: Pe timp de zi (ora 9:00 – 18:00). Pe timp de noapte ( ora 18:00 – 09:00). Fie cu programare ( pe agenda de activitate de zi). Fie la o situatie urgenta ce necesita rapiditate si profesionalism ( Non-Stop ).

Efectuam reparatii sanitare ce constau in:

  1. Inlocuiri tevi de apa calda si de apa rece, inlocuiri robineti rupti in perete, defecti, fisurati, blocati sau colmatati.
  2. Inlocuim tevile sparte de la calorifere, robineti care nu se mai inchid sau care sunt blocati si curg, dezairatoare.
  3. Desfundare chiuveta care refuleaza, desfundare wc in care sta apa sau refuleaza din cauza vecinilor ce folosesc coloana de canalizare comuna. Desfundare canalizare comuna orizontala si verticala.
  4. Remedieri probleme la centrale termice si erori din motive cunoscute de personalul societatii noastre ce vine in ajutorul dumneavoastra.

Servicii de instalator non stop chiar si pe urgente.

Avand in dotare masina instalatorului echipata cu scule profesionale si materiale necesare remedierilor problemelor ce necesita urgentare:

  • Ne ocupam cu reparatii si montaje noi echipamente pentru rezolvarea problemelor atunci cand apar defectiuni, deoarece nu pot fi limitate de dumneavoastra.
  • Cu o experienta profesionala desavarsita, va punem la punct orice problema ce va pune in pericol casa, sanatatea sau lucrurile materiale.
  • Actionam cu incredere si rapiditatea necesara evaluand-va defectiunile, intervenind pentru a le rezolva, ne axam pe probleme si le rezolvam in timp util.

Sunati-ne sa va stopam refularile de apa sau orice problema ce necesita remediere urgenta. 0726.001.233